house x gallery

Satsuit Tubun House

1st Prize - House Design Competition
IAI West Java Chapter -2014



Initial idea for this house design is to create space that visually connected between each
other, to stimulate interaction between people inside the house. 

Building mass arranged with linear order, follows the shape of the site,  with single loaded organization that allows natural light and cross ventilation.

Furthermore, the idea is to use as few material as possible, to keep
the design simple and humble, and let the activity enrich the space.
Concrete, wood, and glass are three material that are used in this project.

This project was developed with one simple idea, to let the space flowing, create visual connection
between each function and also between inside and outside,
to create a gallery of
activity.

© dua 2015